Вкусна заешка капама

08/09/2016
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваГуру1358137713854
"Сервирайте на гостите си вкусна заешка капама и заслужено ще оберете аплодисментите им!"
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо12 958
  • Преглеждания за месеца521
  • Преглеждания за седмицата22
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се накисва във вода с малко оцет, постоява час-два, след което се изцежда. Лукът се нарязва на едри парчета и заедно с месото се запържва.

Поръсва се с червен пипер и се долива вода, като поври се добавят доматите, чесънът на скилидки или цели глави.

Сипва се виното и всички подправки. Когато изври водата капамата е готова за сервиране.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Кулинарна Мрежа
Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 58 301 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!