Пълнени камби с бял патладжан

09/09/2016
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваГуру1358137713854
"Страхотна вкусотия за всеки капризен фен на зеленчуковите ястия!"
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции6-8
Сготви+1 точки
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо650
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментирана4 пъти
  • Рейтинг4.9 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Камбите се изрязват, така за да се запази капачето с дръжката, отстранява се семето.

Патладжана обелваме и нарязваме на дребни кубчета, които слагаме в солена вода. Като постои 10 минути го изцеждаме и слагаме да се задушава с чесъна в повече мазнина.

Камбите слагаме за кратко да се запекат след което ги вадим и пълним със задушения патладжан. Поръсваме със пармезан и връщаме във печката за 5 минути.подобни рецепти тук

5 6
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Илияна Димова
Прекрасна идея, много ми харесва рецептата
0
0
marcheva14
marcheva14
10.09.2016 00:05
Много добре изглеждат и гласувам с 5.
0
0
Ваня Георгиева
При нас поне за пармезан ни го продават.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 58 301 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!