Разядка от тиквички с катък и майонеза

11/09/2016
"Един въпрос не ни дава мира - не е ли редно на разядките да им викаме разпийки?"
Приготвяне5 мин.
Готвене15 мин.
Общо20 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо920
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата4
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете тиквичката и я нарежете на колелца. Сложете я в подходящ съд за варене и я покрийте с вода. Сварете тиквичката докато омекне.

Отцедете я от водата и охладете. Намачкайте сварената тиквичка с помощта на вилица. Овкусете със сол и ситно нарязан копър.

Добавете счукания чесън, катъка и майонезата. Разбъркайте до еднородност.
Поднесете охладено.

Страхотна добавка към ракийката!подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

ВИЛИ-Виолета Матева
щом е с тиквичка мога да хапвам на воля ,много е вкусно :)))
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв