Задушени миди в масло и бяло вино

11/09/2016
"Ароматно и изтънчено предястие, което ви препоръчваме да поднесете с добре изстудено бяло вино!"
Приготвяне5 мин.
Готвене15 мин.
Общо20 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 620
  • Преглеждания за месеца907
  • Преглеждания за седмицата15
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете мидите и ги сложете в подходящ съд за готвене. Добавете маслото и бялото вино.

Похлупете съда и оставете на слаб котлон, докато мидите поемат соса, като ги разбърквате от време навреме. Овкусете със сол.

Сервирайте с подходяща напитка.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Ivo
Ivo
15.09.2016 22:55
Малко чер пипер не е излишен
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв