Свински каренца във фурна с лук и гъби

11/09/2016
"Когато готвите тази рецепта, се запасете с допълнително бира. Ей така, за всеки случай!"
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо6 167
  • Преглеждания за месеца248
  • Преглеждания за седмицата95
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете филето на пържолки. Начукайте ги много внимателно с дървено чучкче, без да удряте силно.

Обелете гъбите и лука и ги нарежете на подходящи парчета. Овкусете ги със сол и черен пипер.

Наредете пържолките в тава с незалепващо дъно. Добавете лука и гъбите. Налейте бялото вино и поръсете със зехтин.

Изпечете в загрята фурна до златисто, като не прекалявате с печенето, за да не станат сухи.подобни рецепти тук

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар