Плодов сладкиш Есен

11/09/2016
"Вкусно плодово сладкишче за кафето!"
Приготвяне30 мин.
Готвене35 мин.
Общо65 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо837
  • Преглеждания за месеца72
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа се разбиват яйцата със захарта с миксер до побеляване. Добавя се прясното мляко, олиото и се разбърква с брашното смесено с бакпулвера.

Отделя се една вода чаша и се оцветява кашата с какао. Разбърква се добре да няма бучки. В тавичка върху хартия за печене сипваме бялата смес, отгоре се шари с кафявата.

Плодовете се измиват и почистват, после се нарязват на тънки филийки, гроздето срязано на две и без семки. Нареждат се върху кексовата смес и се поръсват с кафява захар.

Печем сладкиша в загрята фурна 180 градуса около 35 минути, проба с клечка да излезе суха. Изважда се и се охлажда. Нарязваме и поднасяме с кафенце! Да ви е сладко!подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар