Уникални панирани краставички

13/09/2016
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваМастър Шеф98112329023
"Това е най-страхотното мезе за чашка алкохол или предястие за почитателите на панирани ястия!"
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 842
  • Преглеждания за месеца105
  • Преглеждания за седмицата10
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всяка краставичка разрязваме на две по дължина. Слагаме половинките на хартия, да попие водата.

Разбиваме яйцата с бирата и добавяме брашното. Трябва да получим гъста кашичка.

Всяка половинка потапяме в сухо брашно за кратко и после в панировката.

За любителите на лютото може да се добави в панировката черен пипер.

Пържим до златисто.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Ваня Георгиева
И за мен беше странна като чух но опитах и останах много удовлетворена от резултата. Но моите са домашни и много хрупкави, след панировката мислех че леко ще станат меки но дори и пържени хрупаха и бяха супер.
1
0
Ivo
Ivo
15.09.2016 18:57
Странна идея. Ще опитам.
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв