Заешки дробчета с хрупкава коричка

13/09/2016
Ваня Георгиеваот Ваня ГеоргиеваМастър Шеф 3x
"Най-хрупкавото мезе за бирата ви чака в чинията!"
Приготвяне30 мин.
Готвене15 мин.
Общо45 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо183
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Първо накисваме дробчетата във студена вода с малко оцет, така трябва да постоят поне 15-20 минути.

Изплакваме и осоляваме, като ги слагаме в гевгир, да се отцеждат.

Разбиваме яйцата, сипваме брашно и галета в отделни чинии и първо всяко парче хубаво овалваме в брашно, после потапяме в яйцата и накрая в галета.

Пържим на умерен котлон (дори по-слаб) до златисто.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар