Агнешки дроб с лук

14/09/2016
Йорданка
отЙорданкаИноватор3642591663
"Идеално мезе за студена бира "
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порциия
Сготви+1 точки
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 183
  • Преглеждания за месеца163
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме в подсолена вода дроба, нарязан на парчета. В тиган разтопяваме маслото. Добавяме нарязания на ситно лук и оставяме да се задуши.

Добавяме дроба при лука, овкусяваме с черен пипер на вкус и сол (ако е необходимо добавете) и накрая червения пипер.

Разбъркваме добре и оставяме да се запържи в маслото.подобни рецепти тук

5 4
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Plamencho77
Plamencho77
15.01.2017 20:07
Стана вкусен дроба, но прибавете и малко биричка за да стане сочен и го захлупвате с капак, за да може бирата да се абсорбира. Идеално мезе за червено вино!
3
0

Виж всички коментари или напиши такъв

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 58 301 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!