Агнешки дроб с лук

14/09/2016
Йорданка
отЙорданкаИноватор3582551573
"Идеално мезе за студена бира "
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порциия
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 953
  • Преглеждания за месеца155
  • Преглеждания за седмицата51
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме в подсолена вода дроба, нарязан на парчета. В тиган разтопяваме маслото. Добавяме нарязания на ситно лук и оставяме да се задуши.

Добавяме дроба при лука, овкусяваме с черен пипер на вкус и сол (ако е необходимо добавете) и накрая червения пипер.

Разбъркваме добре и оставяме да се запържи в маслото.подобни рецепти тук

5 4
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Plamencho77
Plamencho77
15.01.2017 20:07
Стана вкусен дроба, но прибавете и малко биричка за да стане сочен и го захлупвате с капак, за да може бирата да се абсорбира. Идеално мезе за червено вино!
3
0

Виж всички коментари или напиши такъв