Гаспачо с печена чушка

15/09/2016
Сергей Анчев
отСергей АнчевЧирак7212160
"Именно ароматът на печена чушка ще е онова, което ще ви накара да си поискате още една порция гаспачо "
Приготвяне20 мин.
Готвене5 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо673
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чушката се изпича, изчиства се и се охлажда. Всички продукти престояват в хладилника за 1-2 часа.

В блендера се нарязват на едро обелените домати, краставицата, чушката, чесънът и босилекът.

Добавят се зехтинът, захарта, сол и пипер. Всичко се пасира.

Сервира се веднага, поръсено с нарязан магданоз.подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар