Бисквитена торта Еверест

16/09/2016
Добринка Петкова
отДобринка ПетковаМастър Шеф12522041396
"Торта Еверест е върхът на домашните торти, опитайте и ще се уверите сами "
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции12
Сготви+1 точки
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо41 340
  • Преглеждания за месеца431
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накиснете желатина в 100 мл студена вода. Разбийте сметаната на пухкав крем. Добавете киселото мляко, захарта, ванилията и разтопения на водна баня желатин.

Разбъркайте всичко много добре. В ринг подредете бисквити по дъното и стените, като ги редувате бяла, кафява и т.н. Изсипете част от крем, пак бисквити, крем и така докато свършат продуктите.

Оставете тортата в хладилника за една нощ. След това я обърнете върху подходяща чиния , освободете от ринга и сервирайте.подобни рецепти тук

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар