Бисквитена торта Еверест

Добринка ПетковаДобринка Петкова
Мастър Шеф
1k7k2k8k6
Бисквитена торта Еверест
Снимка: Добринка Петкова
1 / 3
16/09/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Общо
20 мин.
Порции
12
"Торта Еверест е върхът на домашните торти, опитайте и ще се уверите сами"

Необходими Продукти

  • бисквити - 210 г какаови Еверест
  • бисквити - 440 г с масло Еверест
  • сметана - 500 мл
  • кисело мляко - 800 г
  • захар - 1.5 ч.ч.
  • ванилия - 2 бр.
  • желатин - 3 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накиснете желатина в 100 мл студена вода. Разбийте сметаната на пухкав крем. Добавете киселото мляко, захарта, ванилията и разтопения на водна баня желатин.

Разбъркайте всичко много добре. В ринг подредете бисквити по дъното и стените, като ги редувате бяла, кафява и т.н. Изсипете част от крем, пак бисквити, крем и така докато свършат продуктите.

Оставете бисквитената торта в хладилника за една нощ. След това я обърнете върху подходяща чиния, освободете от ринга и сервирайте.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: