Българска мусака

17/09/2016
Сергей Анчев
отСергей АнчевЧирак10022253
"Най-вкусната и точна рецепта за мусака. Опитайте и ще се уверите сами "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
12 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо20 146
  • Преглеждания за месеца2542
  • Преглеждания за седмицата294
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена12

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В маслото се задушават нарязаните на ситно морков, чушка и лук. Слага се месото и се разтрива с вилица, докато стане на трохи.

Добавят се обелените и нарязани на кубчета картофи, червен пипер, чубрица и сол.

Слага се в тавичка с 1 ч.ч. вода. Пече се на 180 градуса 50 мин. Залива се с разбитите с киселото мляко яйца, подправени със сол и черен пипер и се запича още 10 мин на 200 градуса.подобни рецепти тук

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Станислава Армянова
Стана много вкусна. Вместо червен пипер към запръжката добавих доматен сок.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв