Пълнени земели

18/09/2016
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 389
  • Преглеждания за месеца62
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • земели - 5 бр. готови
  • плънка
  • царевица - 100 г
  • червени чушки - 2 бр.
  • шунка - 100 г
  • яйца - 1 бр.
  • сол - 1 щипка
  • кашкавал - 100 г
  • магданоз
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Готовите хлебчета се срязват отгоре като капаче и с лъжица се издълбават от средата.

В купа се сипва отцедената от течността царевица. Добавя се нарязана на ситно шунка, ленти червени чушки, нарязани на кубчета. Прибавя се щипка сол и нарязан ситно магданоз, щипка сол.

Всичко се разбърква добре и с лъжица се пълнят издълбаните хлебчета. Нареждат се в намазана с олио тавичка.

Печем в загрята фурна 170 градуса 20-25 минути. Малко преди да са готов , изваждаме и поръсваме настърган кашкавал върху всяко хлебче.

Запича се само отгоре за кашкавала, да се разтопи.

Поднасяме топли. Вкусотия!подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар