Млечна разядка с тиквички и орехи

19/09/2016
Ваня Георгиеваот Ваня ГеоргиеваМастър Шеф 3x
"Интересно, защо на разядките не казват разпийки?"
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо420
  • Преглеждания за месеца115
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3,5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме тиквичката по дължина на плоски парчета и слагаме на пара да омекне, може и да се вари с малко вода, но става по-мека. За да запазите хрупкавостта е по-добре на пара.

Нарязвате на тънки ивици и прибавяте цеденото кисело мляко. Счуквате чесъна и разбърквате като добавяте зехтин, копър и сол.

В чинийки поднесете с натрошени орехи.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Veselina
Veselina
19.09.2016 10:29
Бих нарязала на дребно тиквичката, като за млечна салата.Иначе свежа и приятна разядка!
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв