Трицветен тутманик

21/09/2016
Добринка Петковаот Добринка ПетковаМастър Шеф 6x
"Трицветен тутманик, който е радост за очите и ... стомаха "
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции16
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо382
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг3,7 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Замесете меко тесто от изброените продукти. Оставете малко да се отпусне и го разделете на 4 части. Разточете една част на кора с големината на тавата (аз съм използвала тази от фурната). Разстелете я в намаслената тава.

Поръсете с разтопено масло и натрошеното сирене. Покрийте с втора разточена кора. Поръсете с масло и предварително задушения спанак. Покрийте с третата кора и я намажете с лютеница. Завършете с последната разточена кора.

Оставете да втаса и намажете с разбито яйце. Поръсете с останалото масло, нарежете го на парчета и печете на 200 градуса около 40 минути.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар