Сиропиран сладкиш с праскови

21/09/2016
Таня Левенова
отТаня ЛевеноваЧирак103421791
"Има нещо неустоимо в аромата на този сиропиран сладкиш, като магия е "
Приготвяне30 мин.
Готвене45 мин.
Общо75 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо999
  • Преглеждания за месеца33
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се разбиват с миксер, като постепенно се излива захарта. Разбиването продължава до побеляване и удвояване на сместа.

Добавя се на етапи олиото и млякото и накрая брашното, като миксерът се намалява до минимум.

Сместа се излива в тава за печене, застлана с хартия или намазана и поръсена с брашно.

Отгоре се нареждат нарязани на тънко нектарините. Сладкишът се изпича в предварително загрята фурна на 170 градуса с вентилатор за 45 минути или до суха клечка.

Още топъл се полива с хладкото подсладено мляко. След като изстине се поръсва с пудра захар.подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар