Турски катми

21/09/2016
Ро Сиот Ро СиНовак
"Ако и вашето семейство обожава катмите, препоръчваме ви от сърце тази рецепта "
Приготвяне10 мин.
Готвене60 мин.
Общо70 мин.
Порции8 бр.
Сготви+1 точки
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо20 455
  • Преглеждания за месеца6379
  • Преглеждания за седмицата82
  • Коментирана4 пъти
  • Рейтинг4,7 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички продукти се смесват, сместа става като гъста боза.

Покрива се с кърпа и се оставя да втаса за 30 мин.

След това в намаслен и нагорещен тиган се сипва по 1 черпак и се изпича до златисто от двете страни.

Вече готови се мажат с масло.подобни рецепти тук

5 5
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Elena Kostadinova-Stojano
Станаха мнооогоооо вкусни
0
0
Caseopea
Caseopea
01.05.2017 09:53
Моята баба правеше специално повече за да останат. На другият ден ги заливаше в една тавичка с горещо подсладено прясно мляко и ги покриваше за да се задушат. Обожавах ги. Сега е време да изненадам моите мъже с нещо вкусно от моето детство. Благодаря за рецептата.
1
0
Elena Kostadinova-Stojano
И при мен се получи много гъста смес,сега втасват,да видим ,какво ще се получи
0
1

Виж всички коментари или напиши такъв