Ароматен телешки език в масло

22/09/2016
ГЕРГАНА ЯНКОВАот ГЕРГАНА ЯНКОВАГотвач 2x
"Такова ароматно мезе за чудо и приказ трябва да бъде сервирано с най-доброто червено вино и консумирано само в добра компания!"
Приготвяне30 мин.
Готвене80 мин.
Общо110 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо8 173
  • Преглеждания за месеца807
  • Преглеждания за седмицата30
  • Рейтинг4,8 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

  • телешки език - 350 г
  • масло - 70 г
  • дафинов лист - 1 - 2 листа
  • сол - на вкус
  • черен пипер - на вкус
  • кимион - на вкус

Начин на приготвяне

Измийте и почистете добре телешкия език.

Сварете в подсолена вода с дафинов лист.

Разтопете маслото на тиган и прибавете езика.

Запържете за 1-2 мин. със сол, черен пипер и кимион на вкус, за да поеме от аромата им.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 6
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар