Баница със спанак и сирене на тиган

28/09/2016
Ro Zi
отRo ZiНовак331218
"Във фурната сложете агнешкото, а баницата направете на тиган - стара българска поговорка "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо505
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете всички продукти за плънката и ги оставете настрана. На дъното на тефлонов тиган разтопете бучка масло и сложете две от корите за баницата – краищата им трябва да висят навън. Сложете от плънката.

Потопете следващите две кори леко във водата, сложете ги отгоре и отново разпределете от плънката.

Продължавайте така да изчерпване на продуктите, като с висящите кори завийте накрая баницата.

Печете на слаб котлон до получаване на златист цвят на корите, обърнете от другата страна и отново запечете до златисто.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар