Сарми с кайма в листа от лапад

24/09/2016
Албена
отАлбенаМастър Шеф55174719403
Приготвяне40 мин.
Готвене45 мин.
Общо85 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо545
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязаният на ситно лук се задушава в малко олио. Добавят се оризът, нарязаните на дребно домати и сол на вкус.

Подправя се ястието с червен пипер и се долива малко гореща вода. Когато оризът набъбне и поеме водата се прибавят каймата, черният пипер, наситненият магданоз, джоджен и копър.

Лападът се попарва в подсолена гореща вода. Правят се сармички, като във всеки лист се слага от плънката.

Подреждат се в тенджера и се варят на слаб котлон.За заливка се прави застройка от киселото мляко, яйцата и брашното.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар