Комбиниран тутманик

24/09/2016
Анонимен
отАнонименМастър Шеф12522041396
"Най-вкусният тутманик е онзи, който любим човек ви е приготвил и поднесъл в леглото, от нас да го знаете "
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции10
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 496
  • Преглеждания за месеца104
  • Преглеждания за седмицата39
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Оставете тестото да се отпусне. Разделете го на 4 части. Разточете първата и намажете с олио. Поръсете с нарязаните на кубчета - кашкавал, салам, маслини и подправки по ваш вкус. Завийте на руло. Така направете още една част от тестото. Усучете всяко руло и ги оплетете. Поставете ги в намаслена тава.

По същия начин направете и останалите две топки тесто, като плънката е от задушен спанак, сирене и магданоз. Сложете и него при другото руло. Оставете да втаса и печете на 200 градуса около 35-40 минути.

През това време счукайте пресния чесън и към него добавете маслото. Малко преди да извадите тутманика, го намажете с чесновото масло.подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар