Баница с прясно мляко и сирене

24/09/2016
Veselina
отVeselinaГотвач263562593
"При баниците правилото колкото повече, толкова по-вкусно, важи с пълна сила "
Приготвяне30 мин.
Готвене45 мин.
Общо75 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо11 434
  • Преглеждания за месеца108
  • Преглеждания за седмицата14
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Намазваме тавата с олио обилно. Натрошаваме си сиренето с вилица. Разгъваме си пакета с корите. Върху едната кора слагаме малко от олиото за поръсване, около 2 с.л. После поръсваме от сиренето.

Взимаме постепенно единия край и до края на другия край я накъдряме плътно. После си взимаме другата кора и пак я поръсваме с 2 с.л олио и от натрошеното сирене и накъдряме.

Полученото го нареждаме до другата накъдрена кора. Това правим и с другите кори. Разбиваме в купа яйцата с 2 щипки сол.

Добавяме и прясното мляко и разбъркваме. Поръсваме с 3 с.л олио и отгоре. Изсипваме сместа върху баницата. Печем на 180 градуса в загрята фурна до готовност.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар