Пълнени чушки с яйце, сирене и кашкавал

25/09/2016
Теодора Мещерова
отТеодора МещероваПомощник Готвач1292194152
"Пълнени чушки с млечна плънка - леко ястие, подходящо за топло време, бяло вино и гладни гости "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 644
  • Преглеждания за месеца79
  • Преглеждания за седмицата28
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чушките се измиват и се търбушат. Сиренето се натрошава, кашкавалът се настъргва.

В купа се разбиват яйцата и към тях се добавят сиренето, кашкавалът и подправките. Всичко се обърква добре.

Намазнява се тавичка, в която се подреждат пълнените чушки, които преди това са потопени с отвора надолу в брашното.

Пекат се в предварително загрята фурна на 180 градуса до готовност.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар