Невероятно вкусни гювечета с топено сирене

25/09/2016
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваМастър Шеф104412419863
"Вкусна идея за бърза вечеря, от която смятаме още сега да се възползваме "
Приготвяне35 мин.
Готвене25 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
12 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо20 899
  • Преглеждания за месеца86
  • Преглеждания за седмицата18
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена12

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвате месото на ивици или кубчета. Лука на едри парчета с чушките. В дълбок тиган запържвате месото като му сипете малко вода, когато изври водата прибавяте лука и чушката. Заедно пържите до омекване на лука.

Нарязвате на ивици, гъбите, шунката и топеното сирене. В гювечетата първо разпределяте от месото, шунката, топеното сирене, гъбите, а доматения сок малко клоквате на котлона с чубрица и черен пипер. Добавяте и него по 5 с.л на гювече.

Картофите ги режете за пържене и ги изпържвате но не много, слагате и тях най-отгоре.

Печете във печката да се смесят вкусовете им, не много защото всичко в тях е готово.подобни рецепти тук

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Ваня Георгиева
Илияна аз харесвам повече всичко да ми е готово защото така не остават воднисти гювечетата ако примерно сложиш повече сок и вода. А и по малко ти гори фурната ;)
0
0
Илияна Димова
Много ми харесва идеята , продуктите да са почти готови , а после за кратко да се запекат за смесване на вкусове и аромати . Гювечета съм приготвяла , като слагам продуктите в суров вид, но така , ми харесва По-бързо и апетитно Благодаря
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв