Пълнени домати с кьопоолу

25/09/2016
Мария Божилова
отМария БожиловаЧирак5461
"Пълнени домати с кьополу."
Приготвяне50 мин.
Готвене150 мин.
Общо200 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо248
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начин на приготвяне на кьопоолу: Патладжаните се изпичат, като може да се изпекат на котлон, фурна или микровълнова фурна, като когато се пекат в микровълнова фурна предварително се надупчват с вилица и се пекат 30 минути на най-високата степен. Обелват се, нарязват се на ситно и се намачкват с вилица.

Доматите се измиват и се нарязват на много ситно. Скилидките чесън се счукват в хаванче с малко сол на паста. Магданозът се измива и се нарязва на ситно.

Патладжаните, доматите и пастата от чесън се разбъркват, посолява се на вкус и се залива с малко олио.

Доматите се изчистват от вътрешността. Пълнят се с кьопоолуто и с оставят в хладилника да 1 час.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар