Рибена чорба със сьомга

07/12/2011
от БарфиНовак
"Ще ви издадем една тайна - добавете и малко пушена риба, за да стане чорбата ви наистина вълшебна "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции2-3
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо65 547
  • Преглеждания за месеца694
  • Преглеждания за седмицата173
  • Коментирана5 пъти
  • Рейтинг3,6 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Почистената глава от сьомга се слага да се вари със студена вода за около 15 минути. Извадете главата и я охладете.

През това време нарежете на кубчета зеленчуците и прецедете рибния бульон.

Върнете го на котлона и добавете в него почистеното месо от главата и парчета сьомга заедно с всички зеленчуци.

Оставете да поври на слаб котлона за 15 минути, добавете подправките.

Отстранете рибената чорба и прибавете накълцан пресен магданоз.

Поднесете порция от супата с резен лимон и стръкче магданоз.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 7
4 8
3 5
2 2
1 3
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

надежда
надежда
08.01.2015 11:44
Много вкусна чорба от семга
1
1
Кирова
Кирова
06.01.2015 14:42
стана трепач :) благодаря за рецептата
2
0
цецкото
цецкото
19.12.2014 19:24
Супер. Облизахме си пръстите
2
0

Виж всички коментари или напиши такъв