Пикантни дробчета с много подправки и къри

26/09/2016
ВИЛИ-Виолета Матева
отВИЛИ-Виолета МатеваГуру153381543010
"Изключителен деликатес за любителите на пикантните ястия, които търсят какво да замезят с бирата "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо215
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чушката се почиства от семената и се нарязва ситно заедно с почистените глави лук. Загрява се олио в дълбок тиган и се задушават до омекване.

Прибавя се кърито , ако е нужно, се добавя и малко сол, разбърква се за две три минути.

Сипваме измити и добре отцедени пилешки дробчета, запържваме и тях, като се бъркат непрекъснато за няколко минути .

Накрая се добавят нарязаните ситно пресни подправки, разбъркваме с дробчетата и се сваля от огъня Може да се сервират с подходяща гарнитура , но и така са много вкусни!подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар