Паста със сьомга

08/12/2011
Ефросияот ЕфросияМастър Шеф / Автор
"Кулинарен деликатес, приготвен в Рая или в Италия, което е почти същото "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо7 288
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4,2 от 5

Необходими Съставки

  • сьомга - 2 филета (по 150 г всяко)
  • паста - 300 г по избор
  • сушени домати - 1 буркан
  • сол
  • черен пипер
  • лимонов сок - 2 с.л.
  • карамфил - 2 зърна смлян

Начин на приготвяне

Предварително запечете на скара овкусената със сол, черен пипер и лимонов сок сьомга.

Загрейте консервата сушени домати заедно с маринатата им, добавете 1 с.л. лимонов сок, щипка карамфил, сол и черен пипер на вкус.

Сварете пастата в подсолена вода и я отцедете.

Разпределете я в 2 дълбоки чинии, полейте със соса от сушени домати и сложете по филе сьомга във всяка.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 2
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

йнйн
йнйн
19.06.2015 00:39
Колко минути се пече на скарата?
0
0
Глад
Глад
09.03.2013 08:53
Рецептата е непълна... :/
Трябват чесън, щипка захар и по-малко лимонов сок.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв