Пилешки сърчица в Крок пот

26/09/2016
Добринка Петкова
отДобринка ПетковаМастър Шеф12522041396
"Казват, че диамантите са най-добрите приятели на дамите, а уредите за бавно готвене - най-верните помощници в кухнята "
Приготвяне15 мин.
Готвене210 мин.
Общо225 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо857
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментирана4 пъти
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • пилешки сърчица - 1 кг
  • лук - 3 - 4 глави
  • чушки - 4 - 5 бр. червени и зелени
  • домати - 2 - 3 бр.
  • сол
  • черен пипер
  • червен пипер - 1/2 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и почистете сърчицата. Сварете ги в подсолена вода и ги отцедете. Нарежете лука и го задушете в малко мазнина.

Добавете нарязаните чушки и след като се позапържат, прибавете сърчицата, настърганите домати и подправките. Разбъркайте добре и изсипете сместа в уреда за бавно готвене.

Затворете капака, включете на втора степен и след 3 ч и 30 минути, ястието е готово.подобни рецепти тук

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

ВИЛИ-Виолета Матева
еха това за карамела е супер ,от теб само идей можем да си откраднем и хубави рецепти също :)))
0
0
Ваня Георгиева
А от къде сте си купили този уред, питам защото тук никъде не съм видяла.
0
0
Добринка Петкова
Подарък ми е,но съм виждала в Технополис .Може да се закупи и онлайн от техния сайт Slowcooker.bg
0
0
Ваня Георгиева
Нямам такъв уред но явно става доста вкусно, но моите хора в къщи едва ли ще чакат да се готви бавно, такива гладници са.:)
1
0
Добринка Петкова
Става наистина вкусно,все едно е готвено в гювеч.Идеята на уреда е,че слагаш продуктите,настройваш програмата и забравяш за ястието за няколко часа.През това време може да вършиш нещо друго,без да ти се налага да проверяваш и да бъркаш.Може да отидеш на разходка или на работа(само ако уреда е с таймер,той си изключва след определеното време).
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв