Гювече Вегетариана

27/09/2016
"Пропуснете този път мръвката и няма да сгрешите - ароматни и вкусни гювечета за вегетарианци "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
14 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо11 987
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена14

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете зеленчуците. Нарежете на тънки филийки картофите, домата и лука. На дъното на гювече налейте олиото. Наредете картофите, домата и отгоре сложете лука и плочка сирене.

Овкусете със сол и полейте със зеленчуковия бульон. Похлупете гювечето и запечете в загрята фурна за 20 мин.

Извадете гювечето, поръсете с настърган кашкавал, наредете цветните чушки, като предварително сте ги почистили от семките и сте ги нарязали на колелца.

Чукнете яйцето и върнете гювечето обратно във фурната, без да затваряте с капака. Запечете до готовност но яйцето.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар