Свинско по ловджийски в гювеч

27/09/2016
Добринка Петкова
отДобринка ПетковаМастър Шеф12522041396
"Богата гозба със свинско месо и зеленчуци, приготвена в гювеч - звучи ни като идеалното предложение за обяд "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 934
  • Преглеждания за месеца249
  • Преглеждания за седмицата104
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на кубчета. Запържете в малко мазнина. Добавете нарязаните бекон /на кубчета/, лук и моркови /на ситно/.

След няколко минути добавете гъбите (нарязани на филийки). След като сменят цвета си, прибавете консервираните домати и чушки /смлени/.

Накрая добавете брашното, подправките и виното. Разбъркайте и сипете сместа в гювеча.

Затворете и гответе ястието на 200 градуса за около 40 минути.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар