Каша от пиперки

Gergana TsvetanovaGergana Tsvetanova
Готвач
4453k7184k2
Каша от пиперки
Снимка: Gergana Tsvetanova
1 / 2
27/09/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
50 мин.
Порции
4
"Бърза и вкусна селска гозбичка."

Необходими Продукти

  • чушки - 10 - 12 бр.
  • олио - 4 - 5 с.л.
  • брашно - 3 с.л.
  • прясно мляко - 500 - 600 мл
  • сол
  • черен пипер - на вкус
  • чесън - 2 скилидки
  • сирене - 200 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чушките, изпечени и обелени, се нарязват на парчета. В тиган се сипва олиото и чушките се пържат около 5 минути.

Сипва се брашното и то се запържва хубаво, след това се сипва прясното мляко.

Бърка се непрекъснато да се разтвори хубаво брашното и да не загори.

След като се сгъсти, се отстранява от котлона и се добавят подправките и сиренето.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: