Пържено шкембе по селски с масло

27/09/2016
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваГуру1346136513664
"Подобни вкусни рецепти ни карат да мечтаем за прасета, които имат поне по 2-3 шкембета "
Приготвяне30 мин.
Готвене45 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо4 287
  • Преглеждания за месеца73
  • Преглеждания за седмицата19
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Шкембето трябва хубаво да се почисти и накисне в оцет и сода, след което се измива и се слага да се вари.

Когато е готово, се реже на дребни кубчета. Киселите краставички се режат по дължина на тънки ивици, маслините се разполовяват.

В тиган се разтопява повече масло и се слагат шкембето, краставичките и маслините. Като се запържат, се поръсва червен и черен пипер.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар