Пилешки дробчета с гъби и кашкавал на фурна

28/09/2016
Gergana Tsvetanova
отGergana TsvetanovaГотвач32173401
"Сочни дробчета, които задължително трябва да се консумират с червено вино или чаша бира "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 194
  • Преглеждания за месеца60
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Дробчетата се почистват, измиват и нарязват на хапки.

Добавят се нарязаните зеленчуци, овкусява се с подправките, олиото и виното.

Ястието се пече за около 30-35 минути, когато е почти готово се поръсва с кашкавала, връща се във фурната, да се запече кашкавалът.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!