Пилешки дробчета с гъби и кашкавал на фурна

28/09/2016
Gergana Tsvetanovaот Gergana TsvetanovaПомощник Готвач 1x
"Сочни дробчета, които задължително трябва да се консумират с червено вино или чаша бира "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо457
  • Преглеждания за месеца35
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • пилешки дробчета - 1 кг
  • гъби - 250 г
  • лук - 1 глава
  • чушки - 4 печени червени
  • домати - 2 бр.
  • червен пипер
  • сол
  • черен пипер - на вкус
  • олио
  • вино - 1 ч. ч. червено или бяло
  • кашкавал - 200 г настърган
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Дробчетата се почистват, измиват и нарязват на хапки.

Добавят се нарязаните зеленчуци, овкусява се с подправките, олиото и виното.

Ястието се пече за около 30-35 минути, когато е почти готово се поръсва с кашкавала, връща се във фурната, да се запече кашкавалът.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар