Вкусно гювече с кайма

28/09/2016
ВИЛИ-Виолета Матева
отВИЛИ-Виолета МатеваГуру157281544310
"Вкусна идея за бърза вечеря, с която обаче няма да се отървете от гости!"
Приготвяне30 мин.
Готвене20 мин.
Общо50 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо32 389
  • Преглеждания за месеца564
  • Преглеждания за седмицата117
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрява се олио, запържваме ситно нарязан лук. Добавя се каймата и се разбърква да стане на трохи.

Гъбите се отцеждат и прибавяме към каймата. Овкусява се с малко сол, черен пипер и риган.

Пържим да остане на мазнина, прибавя се червеният пипер и се сваля да не загори, като се разбърква.

Сместа се разпределя в две гювечета. Приготвя се заливка от разбити яйца с прясното мляко.

Разделя се в двете гювечета Печем в студена фурна 200 градуса за 20 минути. Поднасяме с пресен магданоз.подобни рецепти тук

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар