Панирани пилешки дробчета

28/09/2016
ВИЛИ-Виолета Матева
отВИЛИ-Виолета МатеваГуру161981745710
"Сочни панирани пилешки дробчета, поднесени с много вкус"
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо14 632
  • Преглеждания за месеца1203
  • Преглеждания за седмицата74
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Дробчетата се измиват и почистват добре. В тенджерка се загрява малко вода и се пускат в нея за 3-4 минути докато побелеят. Изваждат се с решетъчна лъжица и се отцеждат, после се срязват на две части.

Разбиват се в купа яйцата с малко сол, черен пипер, брашното и киселото мляко да стане гъста каша. Всяко парче пилешки дроб се топи в сместа и се пържи в гореща мазнина.

Изваждат се върху хартия да попие мазнината. Поднасяме с прясна салата от краставици. Да ви е вкусно!подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар