Задушени патешки сърца в масло и бяло вино

28/09/2016
"Докато патешките сърчица се задушат, бялото вино ще се изстуди! Остава само да им се насладите "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 865
  • Преглеждания за месеца75
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете сърцата и ги срежете по средата. Покрийте ги със студена вода и ги оставете, за да се отцедят от кръвта.

Изплакнете сърцата с чиста вода и ги мариновайте с виното и соев сос. Оставете ги за около 30 минути, за да си поемат от маринатата. Отцедете ги.

Разтопете маслото в подходящ съд на котлона и добавете сърцата. Поръсете отново със соев сос. Задушете ги, докато омекнат, като разбърквате, за да не загорят.

Готовите сърца овкусете със сол и черен пипер. Гарнирайте с лимон.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар