Капелини със сьомга

08/01/2012
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваИноватор9049293
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 021
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете сьомгата на по-малки парчета, посолете, добавете черен пипер и сол.

Сложете я да се запържи върху намазнен грил тиган, след което я нарежете на тънки парченца и я полейте с лимонов сок.

Сварете капелините в подсолена вода с 1 с.л. зехтин. Отцедете ги.

В отделен съд загрейте сметаната и горчицата, като бъркате непрекъснато.

Добавете сол, черен пипер и къри и щом сосът заври, добавете парченцата сьомга.

С този сос залейте и объркайте спагетите.

Поднесете порция от тях, поръсена с накълцан магданоз.подобни рецепти тук

5 5
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар