Пилешки жулиени с пушени свински гърди в гювече

28/09/2016
ГЕРГАНА ЯНКОВАот ГЕРГАНА ЯНКОВАГотвач 2x
"Тези пилешки жулиени с пушени гърди придават съвсем нов смисъл на термина Вкусотия в чиния "
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо660
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4,7 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Овкусете пилешките жулиени със сол и черен пипер (или друга подправка по желание).

Нарежете пушените свински гърди на лентички. Запържете по 1 минута от всяка страна жулиените в силно нагорещен тиган.

Сложете по 1 с.л. олио във всяко гювече, наредете пилешки жулиени, нарязаните на лентички пушени свински гърди, царевицата и изсипете разтворената в 1 ч.ч. вода заквасена сметана.

Печете в предварително загрята фурна на 200 градуса за 45 минути.подобни рецепти тук

5 4
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар