Паниран свински дроб с лимон

29/09/2016
"Готови сме да зарежем каквато работа имаме, да грабнем по една бира и да дойдем, само ни кажете къде "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 941
  • Преглеждания за месеца52
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг3.3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинския дроб на подходящи парчета. Накиснете го в студена вода, за да се отстрани кръвта. Ако има жилки, също ги отстранете. Отцедения дроб сварете за 4-5 мин.

Загрейте олиото в подходящ съд за пържене. Разбийте яйцата, потопете всяко парче дроб в брашно, след това в яйце и накрая в галета.

Изпържете до златисто от всички страни. Потапям го най-напред в брашно, за да се подсуши, ако все още има течност по него.

Овкусете със сол.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар