Пъстра супа с телешки език

01/10/2016
ГЕРГАНА ЯНКОВА
отГЕРГАНА ЯНКОВАГотвач2382837382
"Невероятно вкусна супа, която ще изядем сами, а на вас ще ви дадем само рецептата "
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции42
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо768
  • Преглеждания за месеца36
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Езикът се измива и се слага да ври в подсолена вода. Към края, когато езикът е почти готов, прецеждаме бульона и прибавяме нарязаните на кубчета морков, картоф и лук.

Към тях се прибавят също бахарът, дафиновият лист и черният пипер на зърна.

Върнете на котлона да ври, докато и другите продукти се сварят.

Разбийте 1 яйце с 1 с.л. брашно и 3 с.л. мляко. Махнете от котлона отново и изчакайте малко да изстини и на тънка струя прибавете сместа при постоянно бъркане, за да не се пресече яйцето.

Връща се на котлона за кратко.

Сервирайте със запърженото масло и лютия червен пипер, поръсете и с магданоз.подобни рецепти тук

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар