Печено шаранче с праз и гъби

02/10/2016
"Невъзможно е да устоите на този ароматен шаран с праз и гъби, невъзможно!"
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 906
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете шарана от люспи и вътрешност. Измийте го и го осолете. Оставете го да си поеме от солта за около 20 мин.

Почистете зеленчуците и ги нарежете на подходящи парчета. Задушете зеленчуците в олио. Добавете измитите и нарязани гъби и налейте виното.

Овкусете със сол и бял пипер. Изсипете плънката в подходяща тава. Сложете отгоре измития шаран и запечете в загрята фурна до готовност /докато получи хрупкава коричка.

Гарнирайте с лимон преди поднасяне.подобни рецепти тук

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар