Задушено заешко с ориз и джоджен

04/10/2016
Ваня Георгиеваот Ваня ГеоргиеваМастър Шеф 3x
"Ароматът на това вкусно зайче с джоджен дълго ще ни преследва "
Приготвяне25 мин.
Готвене65 мин.
Общо90 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 551
  • Преглеждания за месеца70
  • Преглеждания за седмицата25
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Заешкото месо се прави на порции и се осолява и натрива с червен пипер и малко черен пипер.

В тава се сипва олиото и пресния лук, който сме нарязали, слагаме заешкото месо, джоджена и доливаме с вода, поръсваме малко сол и покриваме със фолио.

Слагаме във фурната да се пече на 180 градуса, след около 1 час и 15-20 минути го вадим и добавяме ориза, връщаме във фурната като слагаме отново фолиото.

Съвсем накрая откриваме тавата за да се запече месото и получи хрупкава коричка.подобни рецепти тук

5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар