Сочни пържоли на фурна с лук и вино

04/10/2016
"Жените ги наричат сочни пържоли, но за мъжете те са като обяснение в любов "
Приготвяне25 мин.
Готвене35 мин.
Общо60 мин.
Порции10-12
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо11 018
  • Преглеждания за месеца242
  • Преглеждания за седмицата15
  • Рейтинг4,5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

  • свинско месо - 1 кг от бут
  • вино розе - 1 ч.ч.
  • вода - 1 ч.ч.
  • универсална подправка - подправка за барбекю
  • сол
  • универсална подправка - Унисос
  • лук - 2 глави средно големи
  • лимони
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на подходящи парчета. Начукайте ги с дървено чукче. Овкусете със сол и подправка. Поръсете обилно с Унисос.

Подредете пържолите в подходяща тава. Поръсете ги с олио. Добавете водата и наредете отгоре настъргания на фино почистен лук.

Запечете в загрята фурна. По средата на печенето обърнете пържолите и добавете виното. Допечете до готовност.

Гарнирайте с лимон. Пържолите са сочни и меки.подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар