Пилешки късчета с гъбен сос и ориз със зеленчуци

04/10/2016
цветослава киркова
отцветослава кирковаГотвач377192281
"Изкусително и ароматно ястие, което нямаме търпение да опитаме "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо445
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо пригответе ориза, като нарежете чушката на кубчета и я задушите в малко мазнина, след това добавете измития ориз и гответе 4-5 мин. добавете граха и царевицата, налейте 300 мл вода и добавете черния пипер, гответе докато оризът поеме всичката течност.

Нарежете гъбите на едро и ги задушете в маслото, добавете брашното и бъркайте непрекъснато, налейте вода и добавете свареното пилешко месо накъсано на дребни парченца, черния пипер и сол, гответе още 5 мин, и свалете от котлона.

Сервирайте ястието с гарнитурата от ориз и зеленчуци.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар