Пълнен шаран

06/10/2016
цветослава киркова
отцветослава кирковаГотвач374192281
"Майсторско изпълнение, с което да впечатлите гостите на трапезата "
Приготвяне15 мин.
Готвене50 мин.
Общо65 мин.
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо8 247
  • Преглеждания за месеца2703
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете кромида на дребно и го задушете, добавете нарязаните на едро гъби и след това ориза, пържете, докато оризът придобие стъклен цвят, налейте вода, добавете подправките и оставете на котлона, докато течността се изпари.

Изкормете шараните, измийте ги и ги посолете от вътрешната страна, напълнете с плънката и прихванете отвора с клечки за зъби (по желание може и да го зашиете) .

Сложете рибата в подходяща тава върху хартия за печене, налейте мазнина и покрийте с фолио, печете около 30 минути на 220 градуса, след това свалете фолиото и допечете рибата.

Отгоре може да подредите резени чушки и лимон.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар