Панирани пълнени картофи с шунка и кашкавал

06/10/2016
Добринка Петкова
отДобринка ПетковаМастър Шеф12522041396
"Панирани картофи, пълни с вкусна плънка - запазете ни една дузина "
Приготвяне25 мин.
Готвене25 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
14 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо8 640
  • Преглеждания за месеца56
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена14

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете картофите в подсолена вода. Обелете и ги срежете на две половини. Издълбайте ги внимателно.

В маслото запържете нарязаната на кубчета шунка, лука и издълбаното от картофите. Свалете от котлона и добавете нарязаните на ситно лук и магданоз. Посолете и добавете подправките.

Разбъркайте добре. С получената смес напълнете издълбаните картофени половинки. Слепете ги две по две, като притиснете хубаво. Оваляйте ги в брашно, разбитите яйца и пак в брашно.

Изпържете в загрята мазнина до златисто.подобни рецепти тук

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар