Свинско задушено в гювеч

07/10/2016
Добринка Петкова
отДобринка ПетковаМастър Шеф12522031396
"Всеки заслужава да опита поне веднъж пред живота си тази манджа, а ценителите - по два пъти "
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо9 540
  • Преглеждания за месеца2584
  • Преглеждания за седмицата516
  • Рейтинг3.5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на кубчета и го запържете в малко мазнина. Прехвърлете го в гювеча.

Нарежете лука и моркова на едро. Сложете и тях в гювеча. Прибавете едро нарязаните гъби и размитото във вода пюре и брашно.

Налейте още вода (да покрие зеленчуците), прибавете виното и подправките. Разбъркайте добре и захлупете гювеча.

Печете на 180 градуса около 1 час и 30 минути.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар