Пилешки бутчета със сос на фурна

07/10/2016
Добринка Петкова
отДобринка ПетковаМастър Шеф12522031396
"Пилешки бутчета с богата кашкавалена заливка - има ли по-приятен начин да се сбогуваме с диетата?"
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
29 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо70 876
  • Преглеждания за месеца958
  • Преглеждания за седмицата175
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена29

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете бутчетата в подсолена вода. В тиган с олио задушете нарязания на ситно лук и гъби. Добавете доматите, брашното и подправките. Сипете малко топла вода и разбъркайте.

Разбийте яйцата и ги добавете в тигана. Накрая прибавете спанака, настъргания кашкавал и разбъркайте добре.

Изсипете сместа в тавичка и отгоре подредете сварените бутчета.

Сложете във фурната на 200 градуса за 25 минути. Извадете, поръсете с кашкавал и върнете обратно за още 5 минути.

Идеята за това ястие научих от моята фейсбук приятелка Марияна Стоева.подобни рецепти тук

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар